tennisbal in droger

Tennisbal in droger tegen kreukels!

Misschien wel één van de raarste dingen die wij binnen kregen als tip bij WasmachinePro.nl: doe een tennisbal in de droger doen. Verbaasde blikken toen wij dat hoorden. Inmiddels is het een door ons gebruikte truck en wij kunnen jou vertellen dat hij verrassend goed werkt! Een tennisbal in de droger kan je namelijk een hoop tijd besparen en zorgt voor minder kreukels in je wasgoed!

tennisbal in droger
Gooi gewoon in tennisbal in de droger, simpeler kan het niet!

Tennisbal in de droger bij dons of veren

Wanneer je een dekbed, gemaakt van dons of veren, in de droger doet. Dan kun je ervoor zorgen dat het dekbed goed opgeschud blijft. Dit doe je door een paar schone tennisballen in de droger te stoppen bij je dekbed of kussens. Dit voorkomt het klonten wat vaak gebeurt wanneer je een dekbed wast en vervolgens droogt.

Tennisbal in de droger om kreukels te verminderen

Hiervan gingen onze ogen wagenwijd open. Kan het dan echt zo simpel zijn? Wanneer je net als wij, geen zin hebt om na de hele was cyclus ook nog een berg te strijken, kun je schone tennisballen toevoegen aan de droger. Dit zorgt voor een constante circulatie van je kleding en hierdoor kunnen geen kreukels ontstaan. Kleine kanttekening hierbij is dat je wel direct wanneer het programma klaar is, het wasgoed uit de droger moet halen. Er ontstaan anders na het drogen alsnog kreukels wanneer de stof afkoelt. Ook zorgen de tennisballen ervoor dat je minder last hebt van statische elektriciteit: win-win dus.

Ook kun je gebruik maken van de stoomfunctie van een wasmachine. Met deze functie kun je heel kort was snel schoon krijgen met minder water waardoor het ook sneller droog is. Ook zorgt een wasmachine met stoomfunctie ervoor dat het wasgoed er met minder kreuk uit komt!

Was sneller droog door tennisbal?

Zouden deze tennisballen dan echt nog meer kunnen dan kreukels voorkomen, statische elektriciteit verminderen en donzen dekens mooi houden? Jazeker kunnen ze dat! Wanneer je een paar tennisballen in de droger doet, bespaar je ook nog eens tijd. Een paar schone tennisballen zouden de droogtijd tot wel de helft laten verminderen.

Gebruik zogeheten droger balletjes voor zelfde effect

Deze wasmachine hack is ideaal wanneer je toevallig een tennisbal thuis hebt liggen. Door een simpele tennisbal toe te voegen aan een je droger krijg je veel voordelen. Heb je geen tennisbal dan zijn er ook zogeheten droger balletjes die voor hetzelfde effect zorgen. Deze droger balletjes zijn er in allerlei soorten en maten te vinden, hieronder vind je enkele goede keuzes.


droger balletjes luxerLiving

Droger balletjes van LuxerLiving

Deze droger balletjes van LuxerLiving zijn handgemaakt van Nieuw-Zeelandse herbruikbare bollen en zijn ecologisch verantwoord. Door deze bollen te gebruiken in de droger is de was sneller droog en heeft het minder kreuk!


wasdroger balletjes van pvc

Wasdroger bolletjes van PVC

Ook kun je gebruik maken van deze wasdroger bolletjes van PVC. Ook deze bolletjes kun je toevoegen in de droger wat zorgt voor een minder kreuk en een sneller resultaat!Natuurlijk is het makkelijk wanneer je toevallig nog een tennisbal thuis hebt liggen. Let er wel op dat de tennisbal goed schoon is, want deze gaat bij je schone was. Als je nu nog niet overtuigd bent van het toevoegen van tennisballen aan je droger, dan weten wij het ook niet meer. Heb je nog vragen over wasmachines en toebehoren, dan kun je ons altijd een berichtje sturen of een reactie achterlaten

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *