wasmachine met krasje of deukje

Wasmachine met krasje of deukje

Een wasmachine kost veel geld. Of het nu gaat om een bovenlader of een voorlader: de kosten lopen al snel op in de honderden euro’s. En dat is ook niet gek: goed kunnen wassen is noodzaak en vaak gaat een wasmachine zo’n tien jaar mee. Echter kan het slim zijn om natuurlijk goed te letten op mogelijkheden om te besparen.

Een van de beste manieren om veel (lees: heel veel) geld te besparen is door op zoek te gaan naar een wasmachine met hele lichte schade. Let wel op dat het niet gaat om schade in de wasmachine zelf, maar bijvoorbeeld een krasje of deukje. We zetten alles op een rij over een wasmachine met krasje of deukje!

Wasmachine met krasje of deukje

Een wasmachine met krasje of deukje kan je enorm veel geld besparen. We zijn voorbeelden tegengekomen waarmee je meer dan 50 euro in je zak kon houden. Vaak staan de wasmachines in een speciale hoek in de winkel: kijk je bij een webshop ga dan op zoek naar bijvoorbeeld retour-deals of zoek naar tweedehands wasmachines.

Een voorbeeld:

Een wasmachine met een kras of een deuk hoeft niet altijd te wijzen op interne schade. Stapel je bijvoorbeeld de droger op een wasmachine, dan is een kras snel gemaakt. Echter blijft het altijd belangrijk om een aantal punten na te lopen voor je zomaar een wasmachine met een kras of deuk koopt.

Let goed op bij te grote deuken of krassen

Graag benadrukken we in dit artikel dat het natuurlijk gaat om kleine krasjes en deukjes (vandaar de verkleining…). Gebruik altijd je gezonde verstand: enorme deuken wijzen er bijvoorbeeld op dat de wasmachine gevallen kan zijn of een flinke klap heeft gemaakt. Hetzelfde geldt voor krassen: is een kras bijvoorbeeld zo diep dat de behuizing zelfs stuk is, dan kan er intern ook schade optreden.

Stel je zelf altijd de volgende vragen (of stel ze aan een eerlijke verkoper):

  • Hoe zijn de krasjes of deukjes ontstaan in de wasmachine?
  • Kun je garanderen dat de wasmachine nog goed werkt?
  • Is er sprake van garantie?*

* Naast de garantie is het ook sterk aan te raden om een bewijsje mee te krijgen dat je de wasmachine met krasjes en deukjes hebt aangeschaft: mocht hij na je aankoop defect raken, dan kun je aantonen dat het niet gekomen is door jou handelen en dat de krassen en deuken niet door jou veroorzaakt zijn.

FAQ: veelgestelde vragen over deukjes en krasjes

We hebben veel vragen ontvangen over krassen en deuken in wasmachines. Is mijn wasmachine nu gelijk kapot? Kan ik zo’n wasmachine kopen zonder dat ik een kapot model in huis haal? Bekijk alle vragen die wij hebben ontvangen hieronder.

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h3″ question-0=”💧 Kan het kwaad als een wasmachine een deukje of een krasje heeft?” answer-0=”Als het gaat om een klein krasje of deukje niet, maar grotere deuken kunnen wijzen op een flinke klap.” image-0=”” headline-1=”h3″ question-1=”💧 Is het slim om een wasmachine met lichte schade te kopen?” answer-1=”Wanneer je wil besparen op je aankoop kan het slim zijn om hier op te letten, maar let er dan net zo goed op dat het gaat om een werkend toestel. Check dit voor je hem koopt!” image-1=”” headline-2=”h3″ question-2=”💧 Is een kras of deuk reden om gebruik te maken van mijn garantie?” answer-2=”Nee, tenzij je helemaal kunt bewijzen dat de schade niet door jou ontstaan is. Controleer daarom ook altijd bij ontvangst of er een deuk of kras is ontstaan, dan kun je dit zwart op wit krijgen dat dit bij de bezorging is ontstaan.” image-3=”” headline-3=”h3″ question-3=”💧 Hoeveel kan ik besparen op een wasmachine met krasjes en deukjes?” answer-3=”Dat ligt helemaal het de hoeveelheid krassen en deuken en hoe groot deze zijn. Ook de locatie is hierbij belangrijk. We zijn kortingen tegengekomen van tientallen euro’s.” image-3=”” count=”4″ html=”true” css_class=””]

Heb je zelf een aanvullende vraag of wil je advies van onze experts? Laat hieronder dan een reactie achter!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *