Trillingsdempers wasmachine

Trillingsdempers voor een wasmachine kunnen een aangename oplossing zijn bij geluidsoverlast van jouw wasmachine. Alleen is er wel een keerzijde: bij verkeerd gebruik kan het averechts werken. Lees dit artikel dus verder als jij wilt voorkomen dat je trillingsdempers op de verkeerde manier gebruikt.

samsung wasmachine kalibreren

Trillingsdempers voor wasmachine op harde vloeren

Als jij thuis een harde ondergrond hebt, zoals tegels, beton of een gietvloer, dan kunnen trillingsdempers ervoor zorgen dat je minder last hebt van de wasmachine. Deze rubberen dopjes plaats je onder de poten van de wasmachine. Hierdoor heb je minder last van krassen en lawaai.

Wasmachine in lekbak of op rubberen pootjes

Als jouw wasmachine in een lekbak staat of op rubberen pootjes, raden wij het af om trillingsdempers te gebruiken. De wasmachine kan hierdoor namelijk gaan schuiven in de lekbak. Ook op rubberen pootjes kunnen deze voor meer instabiliteit zorgen met meer herrie tot gevolg.

Trillingsdempers voor wasmachine op houten vloer of vloerbedekking

Wanneer je een houten vloer, laminaat of vloerbedekking hebt liggen raden wij het niet aan om trillingsdempers te gebruiken. Op deze vloeren voegt het namelijk niks toe en kan het alleen maar voor meer gewiebel zorgen. Als jouw wasmachine meer herrie maakt dan gewenst of rare geluiden maakt kun je het beste onderstaand artikel lezen voor tips en tricks.

Wasmachine maakt herrie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.