Robijn wasmiddeldoekjes

Robijn Wasmiddeldoekjes: compact en duurzaam!

Robijn heeft onlangs hun nieuwste product, de Robijn wasmiddeldoekjes, op de markt gebracht. Deze doekjes zijn niet alleen handig en compact, maar ook een milieubewuste keuze. In dit bericht vertellen we alles over de Robijn wasmiddeldoekjes en ontdek je hoe ze werken, wat de voordelen zijn en waarom deze doekjes een interessante keuze kunnen zijn.

Robijn wasmiddeldoekjes
De Robijn kleur wasmiddeldoekjes

Hoe werken Robijn wasmiddeldoekjes?

Robijn wasmiddeldoekjes zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel de handwas als de machinewas. Plaats simpelweg één doekje in de trommel van je wasmachine samen met je wasgoed, en het doekje lost tijdens het wassen op. Het wasmiddel wordt gelijkmatig verdeeld over je kleding, wat zorgt voor een perfect schone was. Eén doekje is geschikt voor een normale was, maar je kunt het doekje ook doormidden scheuren voor een halve was. Met één doos Robijn wasmiddeldoekjes kun je 16 normale kleur wasjes wassen.

Voordelen van Robijn wasmiddeldoekjes

Wanneer je kiest voor de wasmiddeldoekjes, profiteer je van diverse voordelen. Een van de meest relevante voordelen in de huidige tijd is de duurzaamheid van dit product. De doekjes worden geleverd in een milieuvriendelijke kartonnen verpakking, in plaats van een plastic verpakking. Naast duurzaamheid zijn er nog enkele andere belangrijke voordelen van de Robijn wasmiddeldoekjes:

  • Duurzaamheid: De verpakking van de wasmiddeldoekjes is gemaakt van papier in plaats van plastic, wat bijdraagt aan een beter milieu. Bovendien bevatten de doekjes minder water dan vloeibare wasmiddelen, waardoor de productie en het transport duurzamer zijn.
  • Compactheid: De wasmiddeldoekjes nemen minder ruimte in beslag dan traditionele wasmiddelen, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn. Bovendien zijn ze licht en handig om mee te nemen op reis of tijdens een weekendje weg.
  • Gebruiksgemak: De doekjes zijn eenvoudig te hanteren en voorkomen geknoei met vloeibare wasmiddelen of poeders. Je plaatst eenvoudigweg één doekje in de trommel van je wasmachine, en het doekje lost tijdens het wassen op.
  • Minder verspilling: Doordat elk doekje de juiste hoeveelheid wasmiddel bevat, voorkom je over- of onderdosering. Dit betekent niet alleen dat je was altijd goed schoon wordt, maar ook dat je verspilling van wasmiddel minimaliseert.
  • Verminderde ecologische voetafdruk: De doekjes bevatten minder water dan vloeibare wasmiddelen, wat resulteert in een lager energieverbruik tijdens productie en transport. Hierdoor wordt de ecologische impact van de wasmiddeldoekjes aanzienlijk verkleind.

Kostenvergelijking: Robijn Wasmiddeldoekjes vs. Robijn Wasmiddelflacons

Robijn wasmiddeldoekjes zijn duurder dan het reguliere vloeibare wasmiddel van Robijn. Een verpakking wasmiddeldoekjes kost € 9,89, waarmee je 16 wasbeurten kunt doen. Daarentegen kost Robijn Klein & Krachtig vloeibare wasmiddel Color (665 ml) € 10,29, goed voor 19 wasbeurten. Als we dit terugrekenen per wasbeurt, komen we uit op € 0,60 per was voor de doekjes en € 0,54 voor het vloeibare wasmiddel.

Het prijsverschil bedraagt € 0,06 per wasbeurt. Gezien de voordelen van de wasmiddeldoekjes, zoals duurzaamheid, gemakkelijke opslag en transport, en het gebruiksgemak, kan het zeker de moeite waard zijn om voor deze optie te kiezen. Het toevoegen van een wasmiddeldoekje aan de was is eenvoudiger en voorkomt geknoei met wasmiddel. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een vieze wasmiddellade en het bijbehorende onderhoud.

Vergeet ook zeker niet nog even te checken op goede Robijn aanbiedingen! Er is altijd wel een goede 1+1 aanbieding te vinden en hiermee kun je flink besparen!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *